středa 1. října 2014

Stórky z práce

První a možná poslední část stórek z mý suprčupr brigády. Aneb jak jsem rozjela kariéru servírky ve čtyřhvězdě!




Snídaně.
Na snídaně musíte přijet v šest hodin a na raut připravit všechno jídlo a nádobí. Od sedmi do deseti pak sledujete, jak se hosti ládujou. "Šikmé" (což je pracovní název pro asiaty) je lepší nesledovat. Někdo by jim měl zakázat veřejně jíst, protože je to vážně nechutný. Chápu, že nejsou zvyklý na naše jídlo a příbor a nejíst slupky a tak, ale vyjídat vnitřek párku nebo vycucávat rajče a slupku pak plivat na talíř (za neustálýho mlaskání), je na mě moc. Největší pochoutkou je zřejmě káva s lupínky, jogurtem a kousky ovoce. 
Co je pro mě taky záhádou, nebo spíš pro hosty, je náš džusovač. Všichni různě ohybají hadičku, kterou ten džus teče, a lomcují klíčkem a skleničku nakláněj různým směrem... Tlačítko PUSH je tam zřejmě pro srandu králíkům.
Snídaně je taky dobrá příležitost vás upozornit, že včerejší svatba vás rušila celou noc! To znamená otevřít všechna okna a stěžovat si, že v tak zakouřené místnosti se nedá dýchat! Všechno by bylo v pořádku, pokud by ta místnost nebyla nekuřácká.


Večeře.
Večeře se skládají z "balíčků" (hostů z hotelu) a zájezdů (díkybohu nejčastěji Němců). Němci mají zvykem, vám nadiktovat pití, vy to přinesete a oni se pak vzteklí, že to nechtěli objednat ale zaplatit! Ehm, díky, že jste to slovo zaplatit trochu vypustili.
Francouzi žerou furt rohlíky a hrozně rádi drobí. Na stůl, pod stůl, na židli. Hlavně mimo talíř. 
Zvykem "šikmých" je udělat, co největší bordel a co nejmíň toho sníst. To znamená vyválet příbor v omastku a položit ho zpět, kde byl. Rozlít vodu. Alespoň jeden kousek masa hodit pod stůl. Zamaskovat to kupou ubrousků. Dát alespoň 10 židlí k jednomu stolu. Samozřejmě za neustálého focení vás, sebe a jídla.


2 komentáře:

  1. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat
  2. rychlá půjčka 30 000 až 97 000 000 Kč.
    Dnes můžete získat rychlou půjčku ve výši 30 000–97 000 000 Kč. Online žádost podepsáním telefonické smlouvy v kanceláři. Vážná nabídka platí pro zaměstnance, důchodce, zaměstnance na částečný úvazek, matky ve veřejném školství, samostatné výdělečné činnosti, běžná doba zpracování do 30 minut. Vždy vyděláváte peníze podpisem smlouvy. Rychlá jednání, jasné vypořádání smlouvy, jasné podmínky. Postaráte se o půjčky, směnky, půjčky, konsolidace, uzavření trhu, podnikání, bydlení, rekonstrukce. Z pohodlí domova zavolejte na další informace a kontaktujte e-mailovou adresu: Rollerovadominika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat