středa 13. listopadu 2013

Fitboxujem



Ano, je to tak. Už jste mohli zaznamenat na naší FB stránce, že skoro pravidelně chodíme cvičit. Většinou na fitbox. A ano, mlátíme do toho pytle a ano, máme pořádnou ránu, takže bacha na nás! A řveme u toho, tak poď sem, ty knedlíku! Se bojíš co? Máš čeho, kamaráde!
Prej, máme pořádnou ránu, podle mě to zas tak horký nebude... Kdo váhá, doporučujeme! Člověk se u toho pořádně zapotí, vymlátí, někdo může i řvát, pokud chce, prostě se vyblbnete. O tom, že se u fitboxu krásně hubne ani nemluvě. Je to taky koneckonců redukční cvíčo, takže ani nemrknete a už spalujete. U nás to chodí tak, že se zahřejem, protáhnem svaly, pak zmlátíme totemy, zaposilujem, nějaký to vytrvalostní cvičení a nakonec protažení a já odcházím s jazykem na vestě, skoro po čtyřech.
Jeslti se ptáte, jak jsme vůbec přišly na fitbox, odpověď je jednoduchá. V našem zapadákově se začalo něco dít a otevřela se tu tělocvična. Fakt. Tudíš, jsme tam nesměly chybět a právě tak jsme se dostaly k fitboxu.
A baví nás to dokonce natolik, že hodláme investovat do vlasních bandáží na ruce, takže pokud máte nějakej extra tip, sem s ním.


Žádné komentáře:

Okomentovat